Produktnummer: 111013
Keiser

Sixpack Frame

22 990:-

Beställningsvara
Snabb leverans

Six Pack skapades som ett svar på efterfrågan att kunna placera Performance Trainer runt en pelare utan att behöva fästa enheterna på väggen. Genom att använda Six Pack kan du enkelt gruppera sex Performance Trainers mitt på golvet och undvika att montera dem på en vägg.

Six Pack är utformad för att passa runt pelare med en maximal diameter på 737 mm. Om din pelare passar in i en cirkel med diametern 737 mm, kommer vår standardkonfiguration av Six Pack att passa runt den oavsett form.

Keiser

Keiser är ett Amerikansk varumärke som tillverkar högkvalitativa träningsmaskiner för både kommersiella gym och hemmabruk. Varumärket grundades 1978 och är känt för att vara en pionjär inom utvecklingen av pneumatiska träningsmaskiner som använder lufttryck istället för viktmagasin för att skapa motstånd. Keisers produkter inkluderar styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och tillbehör. Varumärket är känt för sin höga kvalitet, innovation och användarvänlighet. Keiser har ett starkt fokus på prestanda och är populärt bland atleter, tränare och gymägare runt om i världen.

Gå till Keiser