Produktnummer: 374861
Abilica

PlateTree 50 mm

2 499:-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

Rejäl och enkel förvaringsställning för 50 mm viktskivor och skivstänger. 

Abilica PlateTree 50 mm är ett robust förvaringsställ med en tjocklek på 3 mm som passar lika bra i hemmagymmet som på företag. Stället är designat för att kunna förvara 50 mm viktskivor med en diameter på 45 cm (IWF-standard) på alla tre höjder. 

Med en maximal viktkapacitet på 100 kg per förvaringspinne och en total kapacitet på 600 kg klarar detta ställ de viktskivor du behöver för alla träningspass. Förvaringsstället är dessutom utrustat med två skivstångshållare för 50 mm skivstänger, vilket gör detta till ett mycket platsbesparande “allt-i-ett”-ställ.
Abilica

Abilica är ett norskt varumärke som använder skandinavisk design som utvecklades redan 2002. Deras namn kommer från det engelska ordet "ability", som betyder att kunna prestera. Och namnet Abilica förknippas med vilja och styrka! De vill att du ska ha positiva associationer till varumärket, såsom en känsla av prestation och prestation på alla nivåer av fitness. De gör allt de kan för att vara ett hållbart val. Abilica erbjuder ett brett utbud av hemträningsprodukter, med många olika lösningar för människor som vill leva en aktiv livsstil oavsett hur deras vardag ser ut. Abilica bryr sig om dig och är säker på att du kommer att hitta något som passar dig.

Gå till Abilica