Produktnummer: 373657
American Barbell

Club Strength Plates, 25 mm

1,25 kg

199:-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Vikt: 1,25 kg
Snabb leverans

American Barbell Club Strength Plates är en produktserie med viktskivor som utmärker sig genom att ha en yta av högkvalitativ uretan, istället för gummi som många andra viktskivor har. American Barbell är en innovatör på området och var tidiga med att använda uretanbeläggningar på viktskivor. Uretanen som används är av högsta kvalitet och tillverkad i Tyskland. Den är betydligt mer hållbar än gummi och dessutom fri från den starka doften som kan förekomma med gummiplattor. Plattorna är också reptåliga och kommer sannolikt inte att skada golvet eller annan utrustning om de skulle tappas.

Viktskivorna är utrustade med stora T-grepp vilket gör det enkelt att lasta dem på stången. De är också halksäkra och känns mycket greppvänliga i handen vilket ger en bra känsla när man tränar.

American Barbell Club Strength Plates passar perfekt ihop med våra T-Grip Lite Bars och finns tillgängliga i vikterna 1,25kg, 2,5kg och 5kg med hål diameter på 25 mm (passar 25 mm vikstänger)

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell