Produktnummer: 112442
American Barbell

Swiss Multi-Grip Bar

9 211,13

2 I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

American Barbell Swiss Multi-Grip Bar är en mångsidig träningsutrustning som är särskilt lämplig för press- och roddrörelser.

Den är skonsam för handleder, armbågar och axlar och kan användas för en rad olika övningar, inklusive bänkpress, lutande press, rader, overheadpressar, lockar, tricepsförlängningar och andra rörelser.

De räfflade handtagen ger extra grepp och komfort under träningen.

American Barbell

American Barbell är en Amerikansk tillverkare som levererar premium-frivektutrustning. Med över 40 års erfarenhet inom branschen kan de garantera utrustning av högsta kvalitet som varar i många år. Som American Barbell själva säger om sin verksamhet: "Vi tillverkar de bästa skivstängerna på planeten!" Utöver att tillverka världens bästa skivstänger har American Barbell också ett brett sortiment av andra produkter, inklusive hantlar, viktskivor, rack, plateloaded-maskiner och mer. Varumärket är känt för att använda högkvalitativa material och tillverkningsmetoder, vilket ger deras produkter en hög hållbarhet och prestanda. American Barbell är populärt bland både professionella idrottare och amatörer som vill ha pålitlig och högpresterande träningsutrustning för sin träning.

Gå till American Barbell