Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät ComfortChampion Black 430 studsmatta + Skyddsnät ComfortChampion Black 430 studsmatta + Skyddsnät ComfortChampion Black 430 studsmatta + Skyddsnät ComfortChampion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 • Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 • Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 • Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 • Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 • Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
 
 
 
Berg Studsmatta
 
Champion Black 430 studsmatta + Skyddsnät Comfort
Artikelnummer 35442402
 
 
10 990 kr
11 009 kr
8 792 kr exkl. moms
 
 
 
Slut för säsongen
 
Fri frakt när du köper den här varan! (Inbärning ingår ej)
Smart finansiering!
Produktbeskrivning
Berg Champion 4,3 m med svart kantskydd är en synnerligen påkostad studsmatta för avancerade användare. Detta återspeglas i materialvalet, som håller en riktigt hög kvalitet. Ramens godstjocklek är hög med noggrant utförda svetsfogar. Hoppduken är av högsta kvalitet och är slät samtidigt som den ger ett utmärkt fotgrepp. Champion har hela 128 st rejäla fjädrar som är fästa på diagonalen med Bergs innovativa TwinSpring-lösning. Detta ger en studs som är skonsam mot knäna, men samtidigt kraftfullt spänstig. Något som ger utmärkta förutsättningar för användare som vill ägna sig åt utmanande akrobatik. Berg Champion har blivit utsedd till ”Bästa premiumval” av den oberoende testsajten Bäst-i-test.se
 
Studs 
Champion är utrustad med BERGs guldfärgade TwinSpring-fjädrar vilka ger en följsam och oerhört skön studs. Uppskattas verkligen av äldre barn som vill utför hög hopp och akrobatik.
 
Mindre motstånd med BERG AirFlow-hoppduken
Högre hopp innebär mer nöje. BERG har utvecklat AirFlow-tekniken för att ge hoppduken 50 % högre luftgenomträngning jämfört med en vanlig hoppduk. Bra luftflöde ger mindre motstånd vid hoppning, vilket gör att du kan hoppa högre.
 
Svikten lämpar sig väl både för de allra minsta hopparna, äldre barn och vuxna, samt hoppare som vill göra tuffa tricks och avancerad akrobatik. 
  
Kvalite och Säkerhet
Hela 3 cm tjockt och 38 cm brett svart (obs! bilden har grå kantskydd) kantskydd i stark slittålig vinyl. Den varmgalvaniserade ramen är svartlackerad vilket ger en snygg stilren look och ett extra bra rostskydd.
 
Samtliga delar på studsmattan är gjorda med största precision och kvalitetskänslan är påtaglig, både vid montering och hoppning. Det rejäla godset i ramen gör Champion oerhört stabil, tyst och stadig, kvalitet utan kompromisser helt enkelt!
 
Skyddsnät Comfort
Comfort skyddsnät har ett finmaskigt och slitstarkt nät som fästs i stabila stolpar. Höjden är 1,8 m och den säkra omlottning vid ingången gör att öppningen alltid hålls stängd.

Nätet fästs på utsidan av ramen/kantskyddet vilket ökar känslan av utrymme uppe på studsmattan och gör det möjligt att även stå / sitta på kantskyddet medans någon annan hoppar. De vadderade stolparna täcks av svarta fodral vilket ger en fin och stilren look. 
 
Levereras med skyddsnät
Rekommendationer från Konsumentverket och för att vi vill garantera en säker hoppning som möjligt, så säljer vi Bergs Champion studsmattorna i paket med ett skyddsnät.  
 
Om mindre barn hoppar på studsmattan rekommenderar vi att köpa till en stege. Även större barn och vuxna kan behöva en stege.  
 
Fördelar Champion
• Airflow-hoppduken ger 50 % mer luftflöde. Detta resulterar i bättre hoppkomfort och högre och mer flexibla hopp!
• Eftersom TwinSpring Gold-fjädrarna placeras vinkelrätt är de extra långa och rörliga utan att göra hoppytan mindre.
• Extra säker tack vare det tjocka kantskyddet i polyvinylklorid (PVC).
• Skyddsnätet har en självstängande ingång med rejäl kant och tjockt skum runt stolparna, och det håller högsta kvalitet. En säker lösning!
• Studsmattans och nätets konstruktion är mycket robusta tack vare klämmorna och monteringsdelarna i stål.
• Kantskyddet har extra lång livslängd tack vare ett övre och undre lager i polyvinylklorid (PVC) som är hela 0,55 mm tjockt!

 
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Berg Studsmatta
 •  
  Berg Studsmatta
  Favorit 4,3m Studsmatta Grön inkl Skyddsnät Comfort
  Vår populäraste studsmatta - Bäst i Test!
   
  8 999 kr
  6 990 kr
 •  
  Berg Studsmatta
  Elastic Band (10x)
   
  755 kr
 •  
  Berg Studsmatta
  Stege L
  Passar studsmattor med diameter 3,3m, 3,8m, 4,3m o...
   
  399 kr