Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Nyheter på väg!

Visa Meny
 

Med våren kommer också roliga nyheter. Nästa produkt vi på Träningspartner kan presentera är trådlösa hörlurar från varumärket Miiego. 


Miiego är ett prisbelönt innovativ danskt varumärke av sporthörlurar som grundades 2010 som är 100 % tillägnad sport och används av professionella atleter. Hörlurarna är kombination av överlägsen design och modern trådlös teknik för att tillhandahålla högkvalitativa produkter i innovativ design med en bekväm och säker passform och en bra ljudkvalitet. Detta gör det möjligt att uppnå total frihet och ett kompromisslöst fokus på dina resultat och kommande utmaningar.

Miiego hörlurar
 

SÅHÄR BESKRIVER MIIEGO SITT VARUMÄRKE

Miiego är sport. Sport handlar om prestation. Prestation handlar om utförande.

Vårt koncept är tydligt: Vi vill att Du presterar som bäst. Ge allt du har. Inte behöva oroa dig för irriterande sladdar eller en obekväm passform.

Vi har alla olika huvuden och öron – storlekar och former – och det är en utmärkande del av vår identitet. Dina öron är sårbara. Så varför inte ge dem den bästa komfort, passform och prestanda när du är aktiv?

Med Miiego trådlösa hörlurar speciellt utformade för sport hittar du precis rätt passform för Dig och Dina öron. De ger dig den totala friheten att prestera.

 

Miiego hörlurar
Miiego hörlurar
 


MIIEGO . No Wires. No Worries.


Hörlurarna förväntas vara till försäljning i mitten av April. I väntan på de kan ni gå in och läsa mer om produkterna www.miiego.seLinn Jacobsson

 
Close menu

På träningsbloggen hittar du träningstips, produkt tips och motivation för träning i hemmet eller på företaget!

 
 

Taggar

 
 

Våra skribenter