Starta 2017 med Coach M Online – Nordens mest kompletta träningstjänst.

Visa Meny
 

Starta det nya året genom att optimera din hälsa och träningsresultat tillsammans med vår samarbetspartner Coach M Online - en unik och kraftfull plattform för optimal hälsa och fysisk och mental träning. 


 

Vad är Coach M Online?

 

På Coach M Online är det enkelt att skapa och byta träningsprogram. Programmen är tydliga och lätta att förstå där varje övning och träningsmoment finns tydligt beskrivning där samtliga styrketräningsövningar dessutom har en tillhörande instruktionsfilm i vilken Coach M tydligt förklarar och visar hur övningen går till och vad du ska tänka på för att träna med korrekt teknik och önskat resultat. 

 

Med Coach M Online har du själv möjlighet att välja om du vill utföra din träning hemma, utomhus eller på gym. På så sätt har du alltid tillgång till ett träningsupplägg som försäkrar att du tränar med högsta möjliga kvalitet vart du än är. Tjänsten är öppen dygnet runt, året runt och är tillgänglig över hela världen så länge du har tillgång till internet och är byggd för att fungera lika bra på din dator, surfplatta och mobil. 

 

Starta 2017 med Coach M Online – Nordens mest kompletta träningstjänst.
 

 

Mer än bara träning 

 

Coach M Online är så mycket mer än bara träning. Här finns ett helhetstänk kring hälsa, kost och träning med flera smarta verktyg, funktioner, stöd och hjälp för att du framgångsrikt ska kunna skapa rätt förutsättningar för att uppnå optimal hälsa, funktion och prestation. Coach M Online lämpar sig utmärkt för både nybörjare och den mer avancerade utövaren. Här finns bland annat över 400 instruktionsfilmer i HD, kostskola, stor kunskapsbas inom kost, fysisk träning, mental träning och möjlighet att hitta träningskompisar med samma träningsinriktning som du själv.  

 

 ________________________________________________________________________________________________________ 

 

Välkommen att bli medlem idag!    

Det är gratis att bli medlem och du får dessutom prova tjänsten i 30 dagar utan kostnad. Skriv "TP2016" efter ditt efternamn när du registrerar dig som ny medlem på tjänsten. Därefter kostar tjänsten 249:-/mån. Ingen bindningstid. 

 

Läs mer om Coach M´s övriga tjänster på www.coachm.se  

Starta 2017 med Coach M Online – Nordens mest kompletta träningstjänst.
 

 

 
Close menu

På träningsbloggen hittar du träningstips, produkt tips och motivation för träning i hemmet eller på företaget!

 
 

Taggar

 
 

Våra skribenter