Tre enkla tips att komma igång

Visa Meny
 

Det är väldigt lätt att säga ”imorgon börjat mitt nya liv - jag ska börja träna” men när morgondagen väl kommer förskjuts den där dagen ytterligare ett steg och du börjar snabbt om på ruta ett igen. Därför tänkte jag dela med mig av tre enkla tips som underlättar till att den där träningen och det där nya livet faktiskt blir av - PÅ RIKTIGT!

 

 

1. Planera 

Sätt dig med kalendern varje söndag och skriv in din träning veckovis och behandla passen som viktiga möten. Har du barn och svårt att hitta tiden? Ta hjälp! Det går lika bra att ha barnvakt för att träna som för att göra andra sysselsättningar.

 

2. Träningspartner

Träffa dina kompisar och träna samtidigt. Dels är det roligare och dels är det svårt att välja bort träningen om du vet att en vän väntar på dig.

 

Tre enkla tips att komma igång

 

3. Förbered 

Lägg fram dina träningskläder så är det lättare att morgonpasset blir av! Förbered vad det är du vill träna nästkommande pass och hitta motivationen till att fullfölja detta genom att sätta upp kortsiktiga mål.

 

De här tre enkla tipsen är bra att få in som en del i sitt vardagliga liv för att komma igång med träningen som annars inte blir av. Alla har vi olika förutsättningar därför är det viktigt att komma ihåg att den träning som blir av är den träning som räknas, likaväl om den sker på gym, utomhus eller som på hemmaplan!

 

 

 

 

 


 
Close menu

På träningsbloggen hittar du träningstips, produkt tips och motivation för träning i hemmet eller på företaget!

 
 

Taggar

 
 

Våra skribenter