Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Booty Builder 7.0Booty Builder 7.0Booty Builder 7.0
 • Booty Builder 7.0
 • Booty Builder 7.0
 • Booty Builder 7.0
 
 
 
Booty Builder
 
Booty Builder 7.0
Artikelnummer 300831
 
 
72 500 kr
58 000 kr exkl. moms
 
 
 
 
Beställningsvara - begär offert
 
Du har fri frakt när du köper den här varan! (Inbärning ingår ej)
Smart finansiering!
Produktbeskrivning
Booty Builder erbjuder era kunder det säkraste, praktiska och mest effektiva sättet att utföra Hip Thrust-övningar och som helt klart överstiger de möjligheter som ges med träningsbänkar och fria vikter och är framförallt ett mycket skönare sätt att utföra rörelserna på. 

Några exempel på hur mindre smidigt och praktiskt det är med att utföra hip thrusts på en träningsbänk är att det är lättare på vissa golv att man glider lite och välter bänken eller stången innan man ens börjat komma igång i passet på riktigt.
Kanske även den tunga stången gör lite ont mot magen? 

Booty Builder eliminerar alla dessa risker och störningsmoment och är konstruerad på en stabil och solid plattform som är lättanvänd och som känns behaglig för de allra flesta.

Både stödet för överkroppen och bältsystemet kan anpassas efter dina individuella behov och preferenser. När du känner att du blir starkare och är redo för nästa motståndsnivå är det enkelt att öka belastningen på några sekunder genom att flytta pinnen för reglering av viktmagasinet.

Vad är Booty Builder?
Booty Builder är en maskin som är den hittils bästa för att forma en snygg rumpa. Rörelserna efterliknar hip thrust-övningar och ger belastning genom ett bältesystem som är direkt kopplat till ett viktmagasin.

Varför ska man använda en Booty Builder-maskin?
Därför att det är den mest effektiva, tidsbesparande och roligaste sättet att maximera spänningen på sätesmusklerna för att bygga en fast och sexig rumpa.

Varför är det bättre att använda Booty Builder än att utföra traditionella hip-thrust rörelser med skivstång och andra redskap?
Det är ett mycket mer komfortabelt, enklare och tryggare att använda en solid och stabil plattform. Du slipper helt problemen med balansera stänger eller att bänkar kan falla och potentiellt skada dig. 

Booty Builder ger också ett maximalt rörelseområde till skillnad från fria vikter och andra maskiner på marknaden och är förstås en aspekt som är viktig för bästa träningseffekt. Stödet för överkroppen och pulley-systemet är anpassbara för att passa alla olika individuella preferenser.

Hur mycket belastning finns i viktmagasinet som standard?
160 kg vilket är mer än tillräckligt även för den starkaste lyftaren eftersom du även alltid lyfter din egna kroppsvikt samtidigt med maskinens viktbelastning. 

Booty Bulder har även ett speciellt utvecklat system som gör att du kan få lite ytterligare belastning genom att använda gummiband i din träning. 

För vissa personer är det ju faktiskt helt tillräckligt att bara använda sin egna kroppsvikt i början.

Finns det ett Booty Builder-träningsprogram?
Booty Builder har utvecklat ett eget unikt cirkelträningsprogram med ca 10 olika övningar för de största musklerna. Detta ger en optimal och funktionell träningseffekt med god råstyrka som bonus. Kontakta oss för mer information om träningsprogram. 

Du kan träna flera gånger i veckan och ändå återhämta dig och bli starkare. När du börjar träna på Booty Builder rekommenderar vi att du börja med en lättare belastning och med fokus på muskelsammandragningar och att använda sätesmusklerna på rätt sätt. 

När du börjar att känna Booty Builder-effekten och mer vana med maskinen kan du stegvis öka belastningen.

Vad är andra fördelar med Booty Builder?
Denna gluteusmaskin / rumpmaskin har ett ryggstöd som är speciellt utvecklat för hip thrust-övningar. Till skillnad från vanliga träningsbänkar med spetskanter och sömmar på är stödet på Booty Builder rundad och sömlös. Den har en extra tjock stoppning och kan varken tippa eller välta. Allt detta gör att det är bekvämt och säkert att använda Booty Builder även vid riktig tung belastning. 

Bältet vid magen har snabbkoppling och har designats för att kännas behaglig mot mage och höfter. 

Booty Builder får dig att utföra hip thrust-övningarna mer effektivt genom en större rörelsebana. Detta bidrar förstås till ökad rörlighet och att flera muskler aktiveras av träningen. 

Den är skonsam för höfter och knäleder såväl som rygg och knän vilket gör att Booty Builder funkar perfekt som rehabilitering av dessa områden.
 
Specifikationer:
 
Längd: 212cm
bredd: 118cm
Höjd: 185cm
Viktmagasin: 160kg
Vikt: 385kg ink viktmagasin 
Transport: Skickas på en pall nästan helt monterad 
 
 
Bruksanvisning
 
Booty Builder 5.5 Flyer.pdf
 
 
Booty Builder 5.5 MANUAL.pdf
 
Produktomdömen
Betygsätt produkt
Vad tyckte du om produkten?
 • För närvarande 0/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

 

 
captcha

 
 
Den här produkten har inga omdömen än.
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Booty Builder
 •  
  Booty Builder
  Booty Builder 7.0
  en ny och innovativ maskin som gör hip-thrusting t...
   
  72 500 kr
 •  
  Booty Builder
  Booty Builder Platinum New 2020
  new and innovative plate loaded machine
   
  45 500 kr