Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Fight Gear Octagon UFC Rules
 • Fight Gear Octagon UFC Rules
 
 
 
Budo Nord
 
Fight Gear Octagon UFC Rules
Artikelnummer UFC-1012
 
 
408 000 kr
326 400 kr exkl. moms
 
 
 
 
Beställningsvara - begär offert
 
Fri frakt när du köper den här varan! (Inbärning ingår ej)
Smart finansiering!
Produktbeskrivning
Budo-Nord Fight Gear Octagon UFC Rules

Octagon i enlighet med reglerna för de mest framgångsrika MMA-mästerskapet i världen. Den 750 kvadratfot Octagon UFC mäter över 9m  och 1,9m (6 fot) hög, och skapades med både säkerhet och rättvisa i åtanke. Dess väggar och vadderade ytor skyddar fighters från att falla ut (eller kastas ut).

Diameter 9m
Golvhöjd 1m
Wide catwalk 1m
 
Professionell MMA-bur för att organisera internationella matcher och tuffaste MMA-träning. Endast de bästa materialen används för Octagon UFC. Den kommer komplett med två dörrpaneler mot varandra. Dörrarna är färgkodade. 2 bred trappa möjliggör säker åtkomst till Octagon UFC. 1 m bred Catwalk är en naturlig del av Octagon och bara de vackraste Ring Girls kan gå på det! De vida vinklarna hindrar fighters från att fastna i ett hörn utan utväg.
 
Lämplig för varje gym

Octagon UFC är tillverkad enligt UFCs storlek och regler. Vi är tillverkare därför erbjuder vi dig även mindre versioner som passar storleken på ditt gym.

Stål ram

Stålramens MMA-paneler är konstruerade för att vara särskilt lätta och enkla. Ramens yta är säkert vadderad. Polstret är 2 cm tjockt och skyddar mot skador. MMA paneler är anslutna med speciella konektorer som säkerställer en ovanlig styrka och stabilitet.

OM UFC OCTAGON

UFC-stadierna sträcker sig i ett åtta sidigt hölje med namnet "The Octagon". Ursprungligen var SEG varumärke med begreppet såväl som begreppet och förhindrade andra kampsportkampanjer från att använda samma typ av bur, men 2001 gav Zuffa tillåtelse för andra kampanjer att använda åttkantiga burar, vilket ansåg att den unga idrotten behövde enhetlighet för att fortsätta att vinna officiell sanktionering. Idag reserverar Zuffa exklusiv användning av namnet "The Octagon".

UFC-buret är en åttkantig struktur med väggar av metallkedjeläge belagt med svart vinyl. Standard oktagonen har en diameter på 9,1 m med ett högt stakett på 6 ft. Den ligger på toppen av en plattform och lyfter den 4 meter från marken. Den har skumpolstring runt toppen av staketet och mellan var och en av de åtta sektionerna. Det har också två utgångsportar mittemot varandra. Mattan, målad med sponsorlogotyper och konst, ersätts för varje händelse.

För mindre arenor och evenemang använder UFC ofta en mindre bur, som bara är 25 ft (7,6 m) över.

Grundläggande specifikation Användning: International MMA Championships. Produktkod: UFC 1012 Yttrer storlek: 9,1m (30ft) + catwalk. Höjd av ramen: 1,9m. Golvets golv: 1m (3,28ft.) Golvmaterial: OSB brädor 25mm tjocka golv bord Antal: 38Floor padding: 3cm (1,2 in.) Vikt: 3300 kg

Leveransdimensioner

Fri lastad på lastbilen: 8m x 2,2m x 2,2m (26,2 x 7,2 x 7,2 ft.) Förpackad i OSB lådor # 1 :: 2/3 av 40 '' Container

 
Garanti

Konstruktion: 2 år med undantag av ingrepp
Annat: 2 år utom normalt slitage

Frakt

Ingår ej i priset. Kommer att erbjudas separat från fabriken.
 
Produktomdömen
Betygsätt produkt
Vad tyckte du om produkten?
 • För närvarande 0/5 stjärnor.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

 

 
captcha

 
 
Den här produkten har inga omdömen än.
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Budo Nord
 •  
  Budo Nord
  Sportmatta
  Budo Nord mattorna är mycket stötabsorberande utan...
   
  399 kr
 •  
  Budo Nord
  Boxsäck Long John
  Vikt: ca 40kg.
   
  2 615 kr
 •  
  Budo Nord
  Boxsäck Hard Hitter
  Vikt: ca 30 kg
   
  1 880 kr