Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 
 
 
 
 

Butik

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vår Butik

Du är välkommen att besöka vårt showroom/Butik i Ystad. Här kan du se och känna på  våra produkter och få hjälp av vår kunniga personal. Vår personal, tillika kundtjänst, har flera års erfarenhet från försäljning av träningsredskap/träningsutrustning och hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Du kan dessutom fynda bland våra demoexemplar. Det är också här du hämtar dina beställda varor om du vill detta, meddela oss om du själv ska hämta din beställning. Eftersom vår affärsidé bygger på att sälja våra produkter via Internet, är sortimentet i vårt showroom begränsat och innehåller endast utvalda delar av vårt breda sortiment. Därför kan det vara bra att kontakta oss innan du kommer förbi, för att vara säker på att just den produkt som du är intresserad av finns i vår butik.
 

Vår butik ligger på Spaljegatan 4 i Ystad, och vi har öppettider:
 

Öppettider (butik & kundtjänst):
Måndag, tisdag, onsdag, torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-16.00 
Lör: 10 - 14.00 
Sön: Stängt

Avvikande öppettider September 2020
Lördagar: Stängt
 
 

Se kartan nedan om du behöver hjälp att hitta. 


Varmt välkommen!