Inga produkter hittades!
 
Här har vi samlat utvalda träningsprodukter för dig som tränar Aerobics, Pilates, Yoga eller någon annan typ av fitness träning. Hos oss hittar du ett enormt utbud av allt från gummiband, pilates-bollar och exertubes till yogamattor, böcker om pulsträning och massageprodukter.

Balans och core-träning

Här hittar du produkter som du kan använda för att träna upp din balans och förbättra din core-styrka. Med den här typen av träning får du bättre hållning och en starkare mage och rygg.

Böcker, planscher och DVDs om träning och välbefinnande

Med inspirerande böcker, planscher och pedagogiska tränings-DVDs blir det både enklare och roligare att träna hemma. Här hittar du en mängd pedagogiska böcker som hjälper dig att förbättra dina träningsresultat.

Gummiband och exertubes

Träna både stora och små muskelgrupper med gummiband och exertubes! Dessa träningsredskap är perfekta när du vill träna upp dig efter en skada eller när du vill träna specifika muskelgrupper.

Kroppsfettsmätare

Mät dina resultat av träningen och din diet med kroppsfettsmätare!

Massage och avslappning

Här hittar du mängder av produkter som du kan använda för att ge dig själv eller andra massage eller för att stretcha.

Mattor

Du som vill ha större komfort när du tränar hemma eller som tränar yoga, pilates eller någon annan slags träning som kräver matta hittar här ett stort utbud av olika produkter. Med en matta blir din träning mjukare och du skyddar samtidigt golvet.

Pilates, yoga och fitness

Vi har ett stort utbud av produkter till fitnessträning, pilates och yoga. Här hittar du allt från fitnessbollar och rockringar till spikmattor och pulsklockor.

Stretch och avslappning

Få bättre rörelseförmåga, motverka skador och få en bättre hållning med stretching! Här hittar du produkter som du kan använda för att stretcha din kropp och bli mjukare och mer flexibel. Här hittar du även en mängd produkter som du kan använda för avslappning.