Hemleverans och montering
 • Hemleverans och montering
 
 
 
 
Hemleverans och montering
Artikelnummer
 
 
Från
999 kr
799,20 kr exkl. moms
 
 
 
 
3 Produktvarianter
 •  
   

  Hemleverans och montering Brons

   
  Art. nr.
   
  999 kr
  799,20 kr exkl. moms
   
   
 •  
   

  Hemleverans och montering Silver

   
  Art. nr.
   
  1 699 kr
  1 359,20 kr exkl. moms
   
   
 •  
   

  Hemleverans och montering Guld

   
  Art. nr.
   
  2 499 kr
  1 999,20 kr exkl. moms
   
   
Produktbeskrivning
När du handlar hos oss på Träningspartner, antingen i butik eller på vår hemsida, har du alltid flera leveransmöjligheter. Allt ifrån att du själv hämtar i butik till att vi levererar, bär in och monterar dina varor åt dig. Väljer du inget av valen kommer din order skickas som vanligt med DHL. Scrolla ner för att läsa mer om våra olika alternativ. OBS! Tjänsten gäller endast kunder i Skåne!
 

Avbokning
Bokad leverans måste avbokas minst 24h före utsatt tid - annars debiteras full kostnad för leveransen och ny leverans bokas till ordinarie pris. 

Förbered ditt köp 
Vi på Träningspartner vill att du ska trivas med ditt köp länge. För att göra ett lyckat köp så finns det några saker som kan vara bra att tänka på och som är extra viktiga när du beställt hemleverans med inbärning.

Måtten på din Crosstrainer
Måtten på varje Crosstrainer (längd, bredd och höjd) hjälper dig att hitta rätt Crosstrainer för just ditt hem. Planera gärna hur den nya Crosstrainern ska stå i rummet. Ett tips är att använda tejp och markera ut hur det skulle bli när du får din cykel på plats. På så sätt blir det också enklare att föreställa sig hur den blir hemma i ditt rum.

Kan Crosstrainer bäras in? 
När du har bestämt dig för en Crosstrainer  – mät hemma så att du verkligen får in din Crosstrainer genom dörrar och trapphus. Mät höjden och bredden på din dörrpost. Se gärna över vilken som är den bästa vägen att ta in Crosstrainern i huset. Det brukar vara extra trångt i trappor och in och ut ur korridorer. Våra kollimått anger hur stor Crosstrainern är i sin förpackning. Du som Kund ansvarar för att Crosstrainern kan komma igenom dörrposter etc. Skulle det inte gå att leverera produkten står kunden för leveranskostnaden om ny leverans måste bokas och eventuell demontering. Vi avemballerar inte Crosstrainern förrän den är på plats i rätt rum. Detta för att förhindra att det uppkommer några skador på din nya Crosstrainer . Om bostaden ligger i ett område med bom, ansvarar du som kund för eventuell bomnyckel som behövs för att leveransen skall kunna utföras. 

Hemleverans med inbärning
Om du har beställt hemleverans med inbärning så är det bra att göra några förberedelser. Då vi kan ha svårt att ta av oss skor vid ankomst kan det vara bra att skydda ditt golv med lämpligt material för att undvika skador och smuts. Flytta undan saker och frigör utrymme så det inte utgör hinder för att få Crosstrainern på plats. De som levererar godset avgör om Crosstrainern säkert kan placeras i önskat utrymme. I annat fall levereras den innanför er ytterdörr. Vi vill inte riskera att göra märken på väggar och golv om utrymmet är för trångt. 

Leveransval och priser

Brons - Montering i butik - 999kr
Produkten monteras upp och upphämtning sker i vår butik.

Silver - Hemleverans och bärhjälp - 1699kr
Vi bär in till önskat rum

Guld -  Hemleverans, bärhjälp och montering - 2499kr
Vi bär in till önskat rum, monterar och tar med oss emballaget.

Har du frågor?
Om du har några frågor om hemleverans och montering är du välkommen att prata med våra säljare. 
 
Specifikationer
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Crosstrainer