Inga produkter hittades!
 

Boxning och MMA

Att träna boxning eller MMA ger dig ökad kondition, ökad fettförbränning och styrka för hela kroppen på rekordtid. Boxningsträning är därför både en bra grundträning, en bra uppvärmning och helt enkelt en snabb och effektiv träning för hela kroppen. För att snabbt kunna få bra resultat och nå nya mål med sin träning är det viktigt att ha boxningsutrustning som håller bra kvalité. Hos oss hittar du utrustning för både boxning och MMA. Vi har produkter från både det kända märket Fighter och det världsledande märket Everlast.

Kampsport

Kampsport är samlingsnamn för en rad sporter från runt om i världen med det gemensamma att två eller flera kämpar eller strider fysiskt mot varann reglerat med tydliga regler och oftast med lika typer av skyddsutrustning, även redskap iform av vapen förekommer och då oftast träningsvapen som inte har för avsikt att skada. Traitionella kampsporter i Sverige är ex boxning, MMA och brottning.

MMA

MMA är en förkortning av Mixed Martial Arts och innefattar bland annat Thai boxning och Judo. De redskap man behöver för att träna de olika stilarna skiljer sig åt men här hittar du utrustning som bland annat benskydd och handskar som behövs för att träna de största stilarna.