Inga produkter hittades!
 
Träningspartner har upphört med försäljning av Elliptigo - för mer information om produktsortimentet så hänvisas till:

www.elliptigo.com

E-post: contact@elliptigo.com

ElliptiGO | Löpning utan påfrestningar

ElliptiGO ®är träningsmaskinen som kombinerar de allra bästa sidor av löpning och cykling. Den möjliggör en skonsam, härlig och prestationsinriktad utomhusträning. Dessutom är denna smarta träningsmaskin idealisk för styrkebyggande träningspass som samtidigt skyddar dina leder.

ElliptiGO | För hälsosam löpning

ElliptiGO är den ultimata crosstrainern för dig som gillar löpning. Förbättra din kondition samtidigt som du undviker smärtsamma påfrestningar på leder eller andra vanliga obehag som traditionell cykling och löpning kan medföra. Enkel att använda och både bekväm och underhållande - du kommer att njuta av varje träningspass.

ElliptiGO | Spring snabbare

Mängder av elitlöpare har insett fördelarna med att använda ElliptiGO för att toppa sin form. Träna upp din snabbhet och behåll din kondition med ElliptiGO.Du kan enkelt använda ElliptiGO som en del i ditt egna träningsprogram. Gör som proffsen på elitnivå och byt ut vanliga löpmil mot mil på ElliptiGO. Du kommer garanterat att märka skillnad, minskade påfrestningar och förbättrad prestation är bara några av de många fördelarna när du tränar med ElliptiGO.

ElliptiGO | För skadade tidigare löpare

ElliptiGO hjälper föredetta proffslöpare och skadade löpare att kunna ta del av de många fördelar som löpträning innebär utan att behöva springa. Träningsmaskinen, med sina framåtdrivna, långa och naturliga svepsteg, skapar en träningsupplevelse som liknar löpning, men som ger dig mycket mindre påfrestningar.

ElliptiGO | För Träningsentusiasten

Fortsätt att träna utomhus men undvika vanliga påfrestningar. ElliptiGO hjälper dig att nå dina träningsmål. Detta är det roligaste, bekvämaste och mest effektiva sättet att vara aktiv utomhus. Effektiv konditionsträning utan stora påfrestningar. En perfekt träningsform för dig som vill förebygga eller har haft led relaterade skador.