Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 
 
Inga produkter hittades!
 

Trampbilar

Trampbilar är roliga för både stora och små. Här kan du hitta ett stort sortiment av trampbilar i olika modeller och storlekar. Trampbilar för barn: I vårt sortiment kan du hitta trampbilar som är anpassade för barn i olika åldrar. För de minsta i åldern 2-5 år finns det olika stabila och färgglada trampbilar som Berg Buzzy. Märket Berg har även populära modeller som Buddy för barn som är 3-8 år, och Ford Mustang GT som passar för barn i åldern 4-12 år. Trampbilar för vuxna och större barn: Vi har självklart stora trampbilar för barn i vårt sortiment, många av modellerna har BFR-nav som gör att du kan bromsa, trampa framåt samt bakåt. Då sätena kan justeras i olika lägen växer trampbilarna med barnen, och de kan även användas av vuxna.

Trampbil 2-5 år

Trampbil BERG Buzzy är perfekta för mindre barn från cirka 2-5 år. Trampbil Buzzy finns i olika färger och utföranden. Här finns alltså små trampbilar för alla smaker. Och tack vare EVA-däck finns det ingen risk för punktering. Med markeringskoner kan du göra en rolig trampbilsbana.

Trampbil 3-8 år

Bergs populära Buddy trampbilar finns i olika färger och även som Jeep, John Deere, Fendt och BMW, de är lämpliga för barn 3-8 år. Vilken trampbil gillar du? Du kan även göra en utmanande trampbilsbana med markeringskoner.

Trampbil 4-12 år

Trampbilar Rally, Jeep Adventure och Ford Mustang är något större och tänkta för barn 4-12 år. Välj din favorit, med eller utan släpvagn.