Inga produkter hittades!
 

Trampbilar

Trampbilar är roliga för både stora och små. Här kan du hitta ett stort sortiment av trampbilar i olika modeller och storlekar. Trampbilar för barn: I vårt sortiment kan du hitta trampbilar som är anpassade för barn i olika åldrar. För de minsta i åldern 2-5 år finns det olika stabila och färgglada trampbilar som Berg Buzzy. Märket Berg har även populära modeller som Buddy för barn som är 3-8 år, och Ford Mustang GT som passar för barn i åldern 4-12 år. Trampbilar för vuxna och större barn: Vi har självklart stora trampbilar för barn i vårt sortiment, många av modellerna har BFR-nav som gör att du kan bromsa, trampa framåt samt bakåt. Då sätena kan justeras i olika lägen växer trampbilarna med barnen, och de kan även användas av vuxna.

Trampbil 2-5 år

Trampbil BERG Buzzy är perfekta för mindre barn från cirka 2-5 år. Trampbil Buzzy finns i olika färger och utföranden. Här finns alltså små trampbilar för alla smaker. Och tack vare EVA-däck finns det ingen risk för punktering. Med markeringskoner kan du göra en rolig trampbilsbana.

Trampbil 3-8 år

Bergs populära Buddy trampbilar finns i olika färger och även som Jeep, John Deere, Fendt och BMW, de är lämpliga för barn 3-8 år. Vilken trampbil gillar du? Du kan även göra en utmanande trampbilsbana med markeringskoner.

Trampbil 4-12 år

Trampbilar Rally, Jeep Adventure och Ford Mustang är något större och tänkta för barn 4-12 år. Välj din favorit, med eller utan släpvagn.