Powerbands FlossPowerbands FlossPowerbands FlossPowerbands FlossPowerbands Floss
 • Powerbands Floss
 • Powerbands Floss
 • Powerbands Floss
 • Powerbands Floss
 • Powerbands Floss
 
 
 
Let's Bands
 
Powerbands Floss
Artikelnummer 5007
 
 
189 kr
151,20 kr exkl. moms
 
 
 
Tillfälligt slut
 
Produktbeskrivning

Powerbands Floss är ett viktigt prestationsverktyg och bör vara en häftklammer i gymnastiksäcken för varje idrottsman som vill förbättra sin rörelse, återställa ledningsmekanik eller läka tidigare skadad muskelvävnad. Floss fungerar på många nivåer samtidigt, ökar återhämtningen och förbättrar gemensamma mekanik. De kan också användas för ocklusionsträning, även känd som blodflödesbegränsningsträning.

 

FÖRDELAR MED POWERBANDS FLOSS

 

- Förbättrar rörelseområdet och återställ gemensam mekanik

- Fungerar på axlar, handleder, anklar och armbågar

- Minskar ledsvullnad och inflammation i led och vävnad

- Uppdelar vidhäftningar i bindväv i områden med kronisk överbelastning

- Hjälper med muskelåterhämtning, minskar avfallsprodukter och muskeltäthet 

 

VAD FINNS I BOXEN

 

1x POWERBAND FLOSS

 

Flossing (Voodoo Flossing) fungerar på många nivåer, inklusive re-perfusing vävnader som har blivit styva eller borta kalla efter skada och genom att komprimera svullnad ur vävnader och leder. Du kommer att uppleva förbättrad rörelse, rörlighet och nedsatt ledning och vävnadsvullnad efter användning. Voodoo Floss används ofta för "tack och floss" -metoden för vävnad och ledgods. Längd: 210cm, Bredd: 5cm. 

 

MOBILISERA OCH FÖRBÄTTRA RÖRELSEOMRÅDET

 

VAD ÄR FLOSSING? 

 

Jämfört med att rulla ut, hjälper flossing till att mobilisera i den position du försöker förbättra. det vill säga, du kan sitta ner till höjden och stå upp medan du tandtråd). För dem med någon grad av inflammation, särskilt i armbågar, knän och axlar, kommer du att bli förvånad över hur mycket lättnad band kan ge på några minuter. Med Powerbands Floss kan du komma tillbaka i gymmet och slutligen återhämta sig från de snygga smärre skadorna till en mer mobil version av dig. 

 

En tandtrådssession tar bara några aktiva minuter, så det är ett mycket lågt engagemang för snabba resultat. De flexibla banden kan enkelt lindas runt de flesta lederna på dina armar och ben. Om du upplever obehag i dina knän, axlar, armbågar, anklar eller till och med handleder, är det lätt att arbeta med dessa leder genom att använda Powerbands Floss. De är 100% naturliga latex och över 99,9% fri från lösliga proteiner (latexallergener) med 150% stretchkapacitet.

 

BLODFLÖDESBEGRÄNSNINGSTRÄNING MED FLOSSBAND

 

Uppnå omedelbara resultat, och ännu mer imponerande vinster med Blood Flow Restriction Training (ocklusionsträning), ett snabbt sätt att få dina muskler att växa. Om du har letat efter ett nytt sätt att öka muskeltillväxten, här är en strategi som du bör överväga. 

 

Denna typ av extremt snygg övning kan tyckas konstig eller till och med farlig vid första anblicken, men vi tittar på oändliga applikationer för upptagna män och kvinnor som vill bygga muskler när de använder lättare laster och sparar deras leder. Lyckligtvis behöver du inte kostsamma redskap för att utföra BFR - bra gamla powerbands FLOSS gör tricket mycket snyggt. 

 
Bruksanvisning
 
Lets Bands FLOSS PDF.pdf
 
 
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Let's Bands
 •  
  Let's Bands
  Power Set Tube
  Gummiband set med handtag, 3 olika styrka samt dör...
   
  419 kr
 •  
  Let's Bands
  Power Set Lady
  tillgång till vårt 4-veckors träningsprogram.
   
  339 kr
 •  
  Let's Bands
  Power Set Mini
  utföra en mängd olika övningar och träningspass.
   
  169 kr