Produktnummer: 374575
Masterfit

FID Bench Träningsbänk

4 999:-

5+ I lager (Leveranstid 3-7 dagar)
Snabb leverans

MasterFit FID Bench justerbar bänk med fotstöd är den ultimata träningsbänken för personliga tränare eller avancerade hemmagymmet. Bänken är tillverkad av laserskuret och robotsvetsat stål med kromat ryggstöd och är kompletterad med ett fotstöd som kan justeras i flera vinklar samt sitsjustering. Det är den perfekta bänken för platta, lutande och nedåtgående pressövningar i din PT-studio eller premium hemmagym.

Denna bänk är perfekt för användning med hantlar eller för att använda i kombination med ett av powerrack. Med en maxbelastning på över 350 kg är den otroligt stabil.

Designen är premium och erbjuder flera olika FID-positioner för sits och ryggstöd, vilket gör det möjligt att stödja användaren i många olika övningar. Fotstödet är idealiskt för nedgångspressar och magträning. Dessutom erbjuds en lätt kommersiell/hem livstids ramgaranti för extra trygghet.

Bänken är även utrustad med förstklassig skumstoppning och slitstark klädsel för att säkerställa att den är konstruerad för att hålla.

För enkel förflyttning är bänken utrustad med bakhjul och ett gummerat handtag på framsidan. Dessutom är den helt fri från plastdelar eller plaststift som kan skadas.

Vikt: 41 kg
Storlek 137 x 66 x 120 cm
Max viktkapacitet: 450 kg
Justeringsnivåer för sittdynan: 5 nivåer (0°, 6°, 10°, 15°, 20°)
Justeringsnivåer för ryggkudden: 7 nivåer (-15°, 0°, 20°, 35°, 45°, 60°, 85°)
Bakplattans bredd: 28 cm
Ryggplattans längd: 94 cm
Sittdynans bredd: 27-38 cm
Sittdyndens längd: 40 cm
Höjd från golv till sits: 44 cm
Avstånd mellan sitt- och ryggdyna: 4,5 cm
Klädseltjocklek: 45 mm
Ståltjocklek: 2 cm
Ståltjocklek: 3 mm (kromjusteringständer 4 mm)

Masterfit

Masterfit är ett ledande varumärke inom gymutrustning tack vare deras fokus på högkvalitativa produkter, mångsidighet och innovativ design. Deras utrustning är känd för sin hållbarhet och användarvänlighet, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Med en dedikation till kundservice och kontinuerlig innovation fortsätter Masterfit att vara det självklara valet för dem som söker pålitlig och effektiv gymutrustning.

Gå till Masterfit