Cold/Hot Pack 14x22cm
 • Cold/Hot Pack 14x22cm
 
 
 
Mueller
 
Cold/Hot Pack 14x22cm
Artikelnummer 300655
 
 
49 kr
59 kr
39,20 kr exkl. moms
 
 
 
Tillfälligt slut
 
Produktbeskrivning

Ett återanvändbart varmt eller kallt gelpaket som kan  antingen värmas i kokande vatten eller frysas i frysen för behandling av inflammation och smärta som oftast orsakas av vridningarn och mjukvävnadsskador.

 

Kall användning: Placera Cold/Hot i frysen minst 1-2 timmar före användning. Placera gelpaketet i omslaget innan det appliceras på huden. Gelen är flexibel även när den är fryst.

 

Varm användning: Du kan antingen koka (bästa värmemetoden) eller placera i mikrovågsugnen. Koka 3/4 liter och avlägsna från värme, placera gelpaketet i vattnet i 5 minuter vid rumstemperatur, men i högst 8 minuter. Avlägsna från vattnet, torka och täcka innan det appliceras på huden.

 

Mikrovågsugn: placera gelpaketet i en mikrovågsbehållare och täck med vatten ( Värm aldrig i mikrovågsugn utan vattnet, torr värme kan skada förpackningen och överhetta gelén). Värm i mikrovågsugnen i 2 minuter (tiden kan variera beroende på watt), ta bort från behållaren och testa värmen, för ytterligare värme, mikrovågsugn i 10-15 sekunders intervall. Torka och täck eller placera i omslag för att applicera på det drabbade området. Titta på Cold/Hot Gel Pack under uppvärmning, om paketet börjar expandera, stäng av mikrovågsugn och låt svalna.

 

Gelpaketet ska aldrig appliceras direkt på huden, när det är kallt eller varmt, och temperaturen ska alltid kontrolleras noggrant före hantering. Följ instruktionerna med förpackningen.

 

Mueller Cold / Hot Gel Pack har också den fantastiska egenskapen att vara mycket flexibel när den är kall eller varm, vilket kan hjälpa användaren att enkelt anpassa sig till vikten.

 
Säker och tryggt köp
Alla våra produkter möter samtliga EU krav på säkerhet. För mer information om garantin - läs här.
 
Omfattande garanti
 
Rikstäckande service & support
30 dagars returrätt
 
På Träningspartner har du alltid Öppet Köp i 30 dagar. Vi vill att du ska känna dig trygg med att handla hos oss.
Läs mer
 
 
 
Fler produkter från Mueller
 •  
  Mueller
  Stickum Spray Aerosol
  Klistersprej för händer och utrustning
   
  249 kr
  179 kr
 •  
  Mueller
  Tape & Tuffner Remover Spray Citrus
  Tar bort sprej och klisterpartiklar från hud
   
  349 kr
  249 kr
 •  
  Mueller
  Tennis Elbow w/gel pad
   
  299 kr
  229 kr