Senaste nytt

NYHET: 2011-02-03

Crosstrainer Abilica WinElip Plus

Nu har den efterlängtade uppföljaren till Crosstrainer WinElip från Abilica kommit.

Denna crosstrainer passar dig som önskar att ha ett datorstyrt träningsprogram med många motståndsnivåer för att få en träning som blir så omväxlande och rolig som möjligt. Med Crosstrainer Abilica WinElip Plus har du 12 datorstyrda träningsprogram som hjälper och förenklar för dig att nå dina mål. Du kan även lägga in ett eget träningsprogram anpassat just för dig! Träningsprogrammet kan du ändra allt eftersom. Det blir alltid anpassat efter hur mycket du klarar så du alltid kommer ligga på en bra nivå när du tränar i din crosstrainer.

 

Crosstrainer Abilica WinElip Plus har 16 elektroniskt justerbara motståndsnivåer som ger dig de utmaningar du önskar, från lätt till tungt. Det innebär alltså att du inte behöver oroa dig för att det ska bli för lätt när du har tränat länge och du kommer också att se resultat när du märker att du orkar mer och mer allt eftersom. 

 

Klicka här för att läsa mer om Crosstrainer Abilica WinElip Plus

 

På WinElip modellerna kan du justera pedalerna vågrätt i tre lägen och handtagen lodrätt i fyra nivåer så att den passar perfekt för dig. I och med att den har inbyggda transporthjul så blir det väldigt enkelt att förflytta din crosstrainer om du skulle vilja ställa undan crosstrainern när du inte använder dig utav den. Det finns också höjdjustering av ben för att den ska bli så stabil som möjligt när man placerar den på golvet.


Crosstrainer Abilica WinElip Plus
MORE PICTURES
Crosstrainer Abilica WinElip Plus
MORE PICTURES