Senaste nytt

NYHET: 2012-01-05

Löpband Sole F85

Sole F85 är ett topp löpband för hemmabruk och är bestseller i USA.

Sole F85 är ett topp löpband för hemmabruk och är bestseller i USA. Den har blivit utsedd till "bästa köp" av treadmilldoctor.com. Löpband Sole F85 löpband har enkla transporthjul för förflyttning av bandet. F85 har ett väldig stabilt löpband att springa på genom sin ram uppbyggnad "double horeshoe". Sole F85 har mycket bra dämpning genom sin Cushion Flec dämpningssystem som genom olika tester som visar att reduktion minskar med 40% mot att springa på asfalt.
 
Löpbandet har en stor löpyta, lätt tillgängliga knappar för justering av hastighet och lutning. Kraftig motor med hastighet på 18 km/h och en stigning som kan justeras upp till 15 % vilket gör detta löpband till ett perfekt hemma tränings maskin. Diplayn är enkel att navigera och ger dig den information som behövs för hastighet, lutning, tid, distans, kalori förbränning och puls. 
 
 
Löpband Sole F85 har en kraftig motor på 3,5 HK ( Kontinuerlig drift) och en lutning upp till 15 %. F85 har en topp hastighet på 18 km/h. Är du ute efter ett enkelt men ändå kraftigt och stabilt och som klarar av tyngre träning, då är löpband Sole F85 något för dig !! 
 

Löpband Sole F85
MORE PICTURES
Löpband Sole F85
MORE PICTURES