Senaste nytt

NYHET: 2013-04-27

Sole LBC

LCB Bike satt en ny standard för kvalitet och prisvärdhet.

Letar du efter prisvärd motionscykel, då behöver du inte leta längre, Sole LC Bike är det perfekta träningsredskapet. Alla våra kunder föredrar kvalitet och hållbarhet när de köper träningsutrustning, De kraven uppfyller Sole. I stället för att spendera tusentals kronor för kommersiell utrustning, har LC Bike satt en ny standard för kvalitet och prisvärdhet.

Sole LC Bike har 40 nivåer av motstånd och en 14kg svänghjul, Den har en mjuk och fin övergång mellan motståndsnivåer. Vadderade pedaler i kombination med en 2-graders inåt lutning kommer att ge en mycket bekväm träning. Den vadderade gel sätet med både vertikala och horisontella anpassningsmöjligheter gör det enkelt för maximal komfort och användarvänlighet.

Dessutom har Sole LC Bike har både handpuls och trådlös pulsmottagning (pulsbälte köps separat), en  LCD-display som visar tid, distans och hastighet samt kylfläktar och vatten flaskhållare. Det är också själv genererarande och kräver inget ström-uttag, vilket gör det mycket lätt att placera.
 

Sole LBC
MORE PICTURES
Sole LBC
MORE PICTURES