Om Träningspartner

Välkommen till Träningspartner.se

Träningspartner startade den 11 Oktober 2006 och vi har sedan dess framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder.  

Träningspartner säljer träningsredskap och utrustning, främst genom internet men även i vår butik i Ystad. Tack vare att vi säljer våra produkter via vår webbshop leder det i sin tur till att vi kan erbjuda lägre priser till dig som kund.
 
Genom bra kontakt och samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda ett brett sortiment med ca 2000 produkter från kända varumärken. Vi anlitar dessutom DHL speditör som hjälper oss att leverera inom hela landet. Normalt tar leveransen 5-7 arbetsdagar.
 
Fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt det är med e-handel. Vår webbshop har alltid öppet, och här har du tillgång till vårt kompletta sortiment, information om produkter, priser samt lagersaldon. Vi erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ.

Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och -maskiner för hemmabruk, företag, hotel, bostadsrättsföreningar och kommuner. Vi har allt från Löpband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Motionscyklar, Spinningcyklar, Multigyms och mycket mer inom träning och hälsa. 
 


Våra varumärken

Vi väljer att satsar på internationellt välkända varumärken som Pro-Form, Abilica, NordicTrack (från världens största tillverkare Icon Health & Fitness), PowerBlock, Xterra Fitness, Keiser,  American Barbell,  Spirit Fitness samt Sole Fitness som är ett välkänt och prisbelönat märke i USA med utmärkelser som "Bäst i Test". Därmed kan vi erbjuda ett unikt och komplett utbud av träningsredskap för alla behov.

Varför Träningspartner?

Vi har 20 års erfarenhet av att sälja träningsredskap – Stort utbud för alla ändamål och åldrar – Leasinglösningar för företag – Konkurrenskraftiga priser – Professionell rådgivning & support – Monterings- och leveransservice – m.m. 
Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt val av träningsredskap!


Träningspartner Pro

Oavsett om du ska starta gym eller komplettera befintlig maskinpark, kan vi erbjuda unika produkter och koncept som kan hjälpa dig att behålla dina medlemmar och maximera avkastning på din investering.
 
Våra Pro varumärken
Träningspartner är distributor av Keiser Fitness, Spirit Fitness och American Barbell i Sverige. Därmed kan vi erbjuda ett unikt och komplett utbud av kommersiell träningsredskap för alla behov i alla prisklasser
 
Varför Träningspartner? Vi har 20 års erfarenhet av att sälja träningsredskap – Stort utbud för alla ändamål och budgetar – Leasinglösningar – Konkurrenskraftiga priser – Professionell rådgivning & support – Monterings- och leveransservice – m.m.
 
Offert / Leasing
Vi kan ta fram skräddarsydda offertförslag med finansiering. Välj de träningsredskap som är intressanta och lägg i varukorgen. Välj sedan betalningsalternativ "Leasing / Offertförslag" i kassan. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt val av träningsredskap!

Vi erbjuder:
Professionell support och rådgivning
Stort utbud av träningsredskap
Konkurrenskraftiga priser
Du handlar tryggt hos oss
Vår nätbutik är certiferad av Trygg E-Handel - detta betyder att vi möter de krav som ställs för att vara en godkänd E.handlare.

 Certifierad
Härmed intygas att www.traningspartner.se som drivs av Nf Sweden AB lever upp till Trygg e-handels krav för e-handlare.
 
Status: Certifierad 
Finansiell stabilitet: Ok, 2012-09-19 
Klagomål: Inga verifierade klagomål 
Stickprov: 2012-08-02 - Ok 
NF Sweden AB
Org.nr: 556714-6104
Postadress / Besöksadress: Spaljégatan 4, 271 52 Ystad
Telefon: 0411-65504
Webb: traningspartner.se

Öppettider Kundtjänst / Gymbutiken 
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag  kl. 10 - 18.00
Fredagar kl. 10 - 16.00 
Lördag kl.11.00 - 15.00 
Söndag: stängt