Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 
 
Inga produkter hittades!
 
Träningspartner startade 2006 och har sedan dess framgångsrikt levererat träningsredskap till tusentals nöjda kunder. Oavsett om du ska starta gym eller komplettera befintlig maskinpark, kan vi erbjuda unika produkter och koncept som kan hjälpa dig att behålla dina medlemmar och maximera avkastning på din investering.

Våra varumärken Träningspartner är distributor av Keiser Fitness, Spirit Fitness och American Barbell i Sverige. Därmed kan vi erbjuda ett unikt och komplett utbud av kommersiell träningsredskap för alla behov i alla prisklasser

Varför Träningspartner? Vi har 20 års erfarenhet av att sälja träningsredskap – Stort utbud för alla ändamål och budgetar – Leasinglösningar – Konkurrenskraftiga priser – Professionell rådgivning & support – Monterings- och leveransservice – m.m.

Offert / Leasing Vi kan ta fram skräddarsydda offertförslag med finansiering. Välj de träningsredskap som är intressanta och lägg i varukorgen. Välj sedan betalningsalternativ "Leasing / Offertförslag" i kassan. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor och funderingar kring ditt val av träningsredskap!

Hans Sigås / Gymrådgivare (Mälardalen / Norrland)

Tel. 076-3204122 E-post: sigge@traningspartner.se

Anders Hansson / Gymrådgivare (Södra Sverige)

Tel. 076-3204123 E-post: anders@traningspartner.se