Träningspartner använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
 
 
 
 
 
 
 
Inga produkter hittades!
 
Med styrkemaskiner kan du lätt och smidigt träna och bli starkare. 
Hos oss hittar du ett stort utbud av styrkemaskiner som du kan använda hemma eller på ditt företag. Välj mellan olika styrkemaskiner som tränar olika delar av kroppen. Alla maskiner är enkla att använda och anpassade för alla nivåer av fysisk träning. Du ställer själv in hur tunga vikter och hur mycket motstånd du vill ha och styrkemaskinerna passar därför lika bra för dig som är nybörjare som för dig som är van vid att träna styrketräning. Detta gör även att maskinerna är perfekta för dig som vill ge dina anställda möjlighet att träna och motionera oftare eftersom dina anställda kan anpassa sin träning utifrån just deras individuella förutsättningar.

Få snabba resultat med styrkemaskiner

Redan efter några månaders användande av styrkemaskiner kan man se skillnad på muskelmassan och kan få en förändring på allt från 20 procent till flera hundra procent. Tack vare att du ständigt kan öka antal vikter som du arbetar med i maskinerna så kan du alltid fortsätta att utmana dig själv och fortsätta nå nya mål med din träning.

Förebygg skador och sjukdomar med styrketräning

Det är aldrig för sent att börja träna styrketräning och även på äldre dagar kan man förbättra sin muskelära styrka. När man har starka och väl fungerande muskler mår man bättre och klarar bättre av vardagens påfrestningar på kroppen. Våra styrkemaskiner är enkla att använda och är utformade för att ge dig stöd i varje rörelse vilket minimerar risken för att skada sig. Du som köper styrkemaskiner till dina anställda gör också en investering i deras välbefinnande och minskar med största sannolikhet antal sjukdagar i och med att dina anställda blir starkare och mår bättre.

Få ökad fettförbränning med styrkemaskiner

När du tränar styrketräning förbränner du kalorier samtidigt som du blir starkare. I samband med att du ökar din muskelmassa så ökar även din ämnesomsättning och du får en bättre fettförbränning. Detta innebär att du får en ökad fettförbränning även efter träningspassen och en totalt sett bättre fettförbränning även när du inte tränar.