Säkerhet & sekretess

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Trygg e-handel skapar tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel – både för dig som konsument men även för e-handlaren.

 

Svensk Distanshandel kontrollerar med jämna mellanrum de trygga e-handelscertifierade företagen, med bl.a. "provköp", för att garantera att alla lever upp till trygg e-handels krav. En del av kontrollerna grundar sig på klagomål från dig som konsument.

Ett av kraven från Trygg e-handel är att medlemsföretaget kan tillhandahålla en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumentens kortuppgifter vid transaktionstillfället samt ha säkerställda rutiner för hur företaget hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter transaktionen.

Betalningssäkerhet

När du handlar på träningspartner.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MASTERCARD i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Träningspartner.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.
 

DIBS Payment Services

DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA och MASTERCARD) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.
 

PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Mer informatio hittar du på DIBS Payment Services webbplats.


Dibs

GDPR - Dina personuppgifter


När du gör din beställning på träningspartner.se uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, epost och telefonnr (andra uppgifter som personnumer, kort uppgifter, mm sparas aldrig  hos Träningspartner). Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt GDPR lagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.