Inga produkter hittades!
 

Snabba resultat på styrka och kondition med boxning

Att träna boxning eller MMA ger dig ökad kondition, ökad fettförbränning och styrka för hela kroppen på rekordtid. Boxningsträning är därför både en bra grundträning, en bra uppvärmning och helt enkelt en snabb och effektiv träning för hela kroppen. För att snabbt kunna få bra resultat och nå nya mål med sin träning är det viktigt att ha boxningsutrustning som håller bra kvalité. Hos oss hittar du utrustning för både boxning och MMA. Vi har produkter från både det kända märket Fighter och det världsledande märket Everlast.

Boxningsutrustning Everlast

Everlast är ett av de allra mest kända varumärkena inom boxning. Everlast som funnits sedan 1910 är idag ledande inom tillverkning av produkter för autentisk boxning och Mixed Martial Arts. Everlast är märket som kända legender som Jack Dempsey, Sugar Ray Robinson, Jermain Taylor, Randy Couture, Muhammed Ali och Mike Tyson använt sig av när de tränat och tävlat. Här hittar du allt från hopprep och boxhandskar till thaishorts och tvådelade sauna suits.

MMA

MMA är en förkortning av Mixed Martial Arts och innefattar bland annat Thai boxning och Judo. De redskap man behöver för att träna de olika stilarna skiljer sig åt men här hittar du utrustning som bland annat benskydd och handskar som behövs för att träna de största stilarna.