Produktnummer: 20-02962
Träningspartner Pro

Salmon Ladder

4 280:-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Salmon Ladder är en robust och pålitlig träningsutrustning som är utformad för att tillhandahålla en intensiv och utmanande övning för överkroppen och kärnmusklerna. Den här typen av utrustning är vanligtvis förknippad med funktionell träning och ninja warrior-stil utmaningar.

Salmon Ladder är konstruerad med högkvalitativa material och en stabil ram för att säkerställa säkerhet och hållbarhet under träningen. Dess design möjliggör vertikal förflyttning av en tvärstång, vilket kräver kraft, koordination och överkroppsstyrka för att utföra olika typer av övningar.

Denna typ av utrustning är vanligtvis populär i funktionella träningsanläggningar, ninja warrior-banor och andra typer av träningssalar. Träningspartner Pro Salmon Ladder erbjuder användarna möjligheten att utmana sig själva och arbeta mot sina träningsmål genom dynamiska och krävande övningar.

Oavsett om användaren är en entusiastisk ninja warrior-tränare eller bara letar efter en utmanande träningsupplevelse, kan Träningspartner Pro Salmon Ladder vara ett spännande och givande tillskott till träningsrutinen, med potential att förbättra styrka, koordination och funktionell fitness.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro