Produktnummer: 20-02789
Träningspartner Pro

Wide Pull-Up Bar With Spheres

3 360:-

Beställningsvara
Snabb leverans

Träningspartner Pro Wide Pull-Up Bar with Spheres är en robust och pålitlig träningsutrustning som är utformad för att installeras i olika träningsmiljöer. Den breda pull-up-baren erbjuder användarna möjlighet att utföra olika överkroppsövningar, inklusive pull-ups och chin-ups, med olika handpositioner för att träna olika muskelgrupper.

Denna pull-up-bar är utrustad med "spheres", eller klot, som kan fungera som alternativa greppmöjligheter för att variera träningen och belasta musklerna på olika sätt. Den ergonomiska utformningen av baren och dess tillägg av spheres syftar till att erbjuda användaren mångsidiga och effektiva träningsmöjligheter för överkroppen.

Med en stabil montering kan Träningspartner Pro Wide Pull-Up Bar with Spheres användas för att träna överkroppsstyrka och öka muskelmassan i rygg, axlar och armar. Dess robusta konstruktion och design gör den lämplig för användning både i hemmet och i kommersiella träningsanläggningar.

Oavsett om användaren är en nybörjare som arbetar med grundläggande pull-ups eller en erfaren atlet som utför avancerade överkroppsövningar, kan Träningspartner Pro Wide Pull-Up Bar with Spheres vara ett värdefullt tillskott till träningsrutinen och hjälpa användaren att nå sina träningsmål på ett effektivt sätt.

Träningspartner Pro
Gå till Träningspartner Pro